Top
Panaco Hungária Kft.

A Panaco Hungária Kft. magas minőségi színvonalat képviselő rögzítő bilincsek, ipari tömlők és tömlőcsatlakozók importjával és kereskedelmével foglalkozik családi vállalkozásként immár negyed évszázada.

Bízunk abban, hogy az Önök vállalkozását is hamarosan megelégedett partnereink közt tudhatjuk.

A különböző termékkörökről és egyedi termékekről munkatársaink adnak műszaki információt és kötelezettség nélküli árajánlatot.

CÉGFEJLŐDÉS

1992
Indulásunk

Cégünk indulásakor 1992-ben még egyéni vállalkozásként kezdte működését. Általánosan foglalkoztunk ipari anyagokkal és tömlőkkel is. Az igények úgy hozták, hogy fokozatosan tisztult le termékválasztékunk és végül kizárólag tömlők, szerelvények, gyorscsatlakozók és rögzítő bilincsek valamint szerszám hidraulika maradt a palettán.

1996
Betéti társaság

Az évek során a forgalom megkövetelte a kettős könyvvitelre való áttérést, így 1996-tól betéti társaságként működtünk tovább.

2001
Újabb átalakulás

Sikeres éveknek köszönhetően forgalmunk, és létszámunk dinamikus bővülése okán 2001-ben Kft.-vé alakultunk.

2005
Telephely

A 2005-ös év nagy előrelépés volt a cég életében, amikor is saját telephelyet vásároltunk raktárépülettel. Az elkövetkező években ennek bővítésével és felújításával is foglalkoztunk az értékesítési feladatok mellett.

2012
Építkezés

Beszállítóink, és ezáltal árukészletünk folyamatos bővülésének eredményeképpen épületünk raktárfelületének növelése vált szükségessé, így építkezésbe kezdtünk, melynek eredményeképpen a raktárunkat 500m2-esre bővítettük.

2017
Iroda

A partnerek zökkenőmentes ellátása szükségessé tette, hogy irodánk azonos helyen legyen a raktárral. Így iroda kialakításba és berendezésbe kezdtünk telephelyünkön. 2017 májusában használatba vettük a közel 80m2-es új, modern irodánkat. Párhuzamosan az iroda kialakításával beruháztunk hidraulikatömlő-szerelő gépekbe, és egy nyomáspróbázó berendezésbe. Így most 105mm-es átmérőig tudunk tömlőket roppantani és 1300 bar nyomásig nyomáspróbázni.

HÍVJON MINKET
+36 94 573 195
CÍMÜNK
9800 Vasvár, Mártírok utca 46.
gépjárművel behajtás:
Vasvár, Járdányi Professzor utca 21.
EMAIL
panaco@panacohungaria.hu