Top
Panaco Hungária Kft.
Kapcsolati információ
 • 9800 Vasvár, Mártírok útja 46
  gépjárművel behajtás:
  Vasvár, Járdányi Professzor utca 21.
 • +36 94 573 195
 • panaco@panacohungaria.hu
 • H - P 08:00 - 16:00

2022.10.14.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A PANACO HUNGÁRIA KFT. technológiai fejlesztése Vasváron

A fejlesztés tárgya, célja:

A PANACO HUNGÁRIA KFT 2022. júniusában 3,3 millió Ft. vissza nem térítendő támogatás nyert Széchenyi Terv Plusz Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megjelent, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program GINOP Plusz-1.2.2-22 című pályázati kiíráson. A 4,7 millió forint összköltségvetésű, Vasváron megvalósult beruházás a vállalkozás technológiai fejlesztésére, logisztikai eszköz beszerzésre és informatikai eszközök fejlesztésére irányult.

A Kedvezményezett neve: Panaco Hungária Kft.

A szerződött támogatás összege: 3.293. 933 Ft.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Nagy Gábor tulajdonos vegyipari végzettségével, több mint 20 éves szakmai tapasztalatával és kapcsolatrendszerével áll a Panacco Hungária Kft. mögött. A cég egyéni vállalkozásból Bt.-vé, majd 2001-ben Kft.-vé alakult. Ipari tömlők, és a hozzájuk kapcsolódó egyéb termékek alkotják a cég fő profilját már a kezdetektől fogva, amely időközben tovább bővült rögzítőbilincsek értékesítésével , söripari hűtőgépek importálásával, és hidraulika tömlők gyártásával. A cég megbízhatóságát tükrözi, hogy több, a magyar piacon komoly részesedéssel jelenlévő céget tudhat ügyfelei között: Egyedüli importőre Magyarországon a horvátországi Oprema italtechnikai berendezéseknek. Ezeket túlnyomó többségben a Dreher Sörgyáraknak szállítja.

A vállalkozás 6 fővel dolgozik, mindenki a kereskedelmi folyamatok lépéseiben veszt részt. Van aki irodai munkakörben értékesítő és van aki a raktári illetve árukiszállító munkakörben dolgozik. De alapjában mindenki kereskedelmi ügyintéző. 1 fő felsőfokú, 5 fő középfokú végezettséggel rendelkező munkatársunk van.

A projekt keretén belül a cég piaci helyzetének megerősítéséhez szükséges technológiai és informatikai fejlesztéseket hajtottunk végre. A technológiai korszerűsítés keretein belül egy korszerű gyalog kíséretű targoncát vásároltunk, mely a raktározási folyamatainkat hivatott megkönnyíteni, hatékonyabbá tenni. A hegesztőgép beszerzését egy piaci igény indokolja, mely szerint több cső/tömlő készre gyártását tudjuk így megvalósítani a telephelyünkön és a megrendelőnek kész megoldást tudnánk szállítani. Szintén a műhelymunkánk fejlesztéséhez volt szükséges a stabil, korszerű munkapad beszerzése.

A fejlesztés informatikai része pedig az irodai munkát könnyíti meg. Korábban bevezetésre került egy saját vállalatirányítási rendszerünk, melynek használatához szükséges a kettő darab korszerű irodai számítógép konfiguráció. Az A/3-as multifunkciós nyomtató egyrészt a napi irodai adminisztrációhoz szükséges, másrészt a vevők által küldött tervek, nagyobb méretű dokumentumok nyomtatásához.

A fejlesztés eredményeként vállalkozásunk versenyképessége javulni fog, ez már rövid távon az árbevétel növekedéséhez vezet, mely a profitot is kedvezően befolyásolja.

A projekt megvalósítási helyszíne: Vasvár, Mártírok útja 46.

A projekt kezdete : 2022. május 24.

A projekt fizikai befejezése: 2022. október 14.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01607

 • További információ kérhető:
 • Nagy Gábor
 • gabor.nagy@ppanacohungaria.hu
 • 06 94 573 195
 • Kapcsolati információ
  • 9800 Vasvár, Mártírok útja 46
   gépjárművel behajtás:
   Vasvár, Járdányi Professzor utca 21.
  • +36 94 573 195
  • panaco@panacohungaria.hu
  • H - P 08:00 - 16:00

  2020.08.10.

  SAJTÓKÖZLEMÉNY

  TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM MEGVALÓSULÁSA A PANACO HUNGÁRIA KFT-NÉL

  Európai Regionális Fejlesztési Alap segítségével a Mikro-,kis-és középvállalkozások technológia korszerűsítése Hitelprogram keretében a Panaco Hungária Kft vasvári telephelyén a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű hitelprogram keretein belül 25 millió Ft visszatérítendő, és 1,65 millió Ft vissza nem térítendő támogatás nyert el.

  A kedvezményezett neve: Panaco Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  A támogatás célja: a vállalkozás likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készletbővítés/készletbeszerzés finanszírozása.

  Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

 • További információ kérhető:
 • Nagy Gábor
 • gabor.nagy@ppanacohungaria.hu
 • 06 94 573 195
 • HÍVJON MINKET
  +36 94 573 195
  CÍMÜNK
  9800 Vasvár, Mártírok utca 46.
  gépjárművel behajtás:
  Vasvár, Járdányi Professzor utca 21.
  gépjárművel behajtás:
  Vasvár, Járdányi Professzor utca 21.
  EMAIL
  panaco@panacohungaria.hu